Mar 3, 2010

katil bersepah macam haram


[masa entry ni ditulis. waktu menunjukkan tepat 7.53 malam]

is there such things where people who are older than you. let say 6-8 years. and that person turn out to be your teacher. and you will somehow think stuffs like you are facing "konflik dalaman yg hanye korg berdua je boleh rase tiap kali berselisih atau terserempak."

(paham ke tak paham. ahh, lantak la)

YE. AKU ADA. HELL YES. I DO.

sumpah aku benci dengan perasaan macam ni. seriously, aku tak paham. kenapa aku? apa salah aku? bile org tengok aku adakah mereka akan kata aku sombong? muka aku ade ciri-ciri agak poyo ke?

ok. aku try buat-buat biasa je. malas nak fikir sangat. sebab mungkin aku je yang perasan sendiri. padahal org tu tak rase ape-ape pun. aku senyum. tegur. cuba buat mesra. tapi macam tak menjadi je. kenapa wujud lagi perasaan macam ni tiap kali berselisih? seyes aku terasa. hatiku terluka.

ade org kata. "owh, biasala tu. muda berapa tahun je. umur lebih kurang. mestila rasa camtu."
ade org lain kata. "dua-dua perempuan. ego masing-masing nak tinggi je. tak mahu mengalah."
ade org lain yg lain kata. "die jeles kut sebab kelas ko semua lelaki. ko sorg je perempuan." (heh, apakah?)

yang aku nampak penyelesaian kepada masalah aku sekarang. ialah aku hanya buat-buat biasa. jangan amik hati sangat. die yang bagi ilmu kat aku. dan aku harus hormat dia.

koyak.

5 comments:

iRa DiDi said...

yamiiiii! apakah di sebalik entri ini?! huu

d i e r z h a said...

hihi. xde pe d. saja ja tuh hehe

oit!gmbar mcm ape je tuh hakhak

Farzan said...

wah...ckg pe tu?
huhu

ira didi said...

gambar stylo dak? ala2 pisau cukur heeekkkk. see u soon

fahim =) said...

emo gileeeer

xpe aku pham =)